Outdare | Werkwijze
15236
page,page-id-15236,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Werkwijze

Surpass in Daring
1B

INTRODUCTIE

Outdare Video Branding (OVB) neemt contact met u op om de richtlijnen en doelstelling van de video te bespreken en vast te stellen. Indien gewenst kan OVB U adviseren in de stijl, content, contentvolgorde en positionering.

CONCEPT

Aan de hand van het gesprek ontwikkelt Outdare één of meerdere concepten. In het concept staat o.a. omschreven; de vertaling en de visualisatie van de video naar het idee van u, een kostenindicatie en het verloop van het productieproces. Het concept wordt door één of door beide partijen vertaalt naar een conceptscript.

2B
3B

OFFERTE

Na goedkeuring van het concept wordt een offerte opgemaakt. In de offerte wordt de eerste opzet van het callsheet opgeleverd waar de planning van o.a. de opname en aflevering van video is vastgelegd.

SCRIPT & PREPARATIE

Als de offerte is goedgekeurd wordt het script door één of door beide partijen tot in detail uitgeschreven. Definitieve callsheet waarin de opnamedag staat omschreven wordt naar u opgestuurd.

5B
6B

OPNAME

OVB is ruim op tijd op locatie ter voorbereiding en opbouw. Om een opnamedag soepel te laten verlopen zal OVB ruim van te voren de planning en filmmogelijkheden aanvragen bij u en locatie. Binnen de mogelijkheden die u biedt zal Outdare de regie van de opnamen in handen houden.

MONTAGE

OVB levert de eerste montage binnen de afgesproken termijn. U krijgt de kans uitgebreid feedback te geven op de afgeleverde video, wat zal worden verwerkt in de definitieve versie.

7B
8B

UPLOADEN & INVOEREN

De video wordt aangeleverd zoals gewenst; als bestand of als een Vimeo / YouTube link die direct geplaatst kan worden. Indien gewenst geeft OVB advies over plaatsing en distributie zodat de video optimaal haar doel kan bereiken.

'