Outdare | ONS WERK
16094
page,page-id-16094,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

ONS WERK

Surpass in darring

Outdare hecht waarde aan de input van de opdrachtgever en verplaatst zich in de doelstelling, doelgroep en budget van haar opdrachtgever om tot een passend concept en video te komen. Outdare ondersteunt voor, tijdens en na het productieproces zodat u zowel voor het concept, productie als voor de aftercare bij ons terecht kunt.

 

Hier vindt u een greep van onze video’s, zo produceren we video’s voor interviews, events, (whiteboard)animaties en (interactieve) bedrijfsfilms.

Vrije Universiteit Parttime Master Marketing

“Je hebt op heel veel vlakken iets aan deze opleiding, je daagt jezelf uit en komt op een hoger niveau.”

Een leuke inkijk in de parttime Master Marketing. Studenten vertellen waarom ze voor de VU hebben gekozen en hoe ze de opleiding ervaren.

Erasmus Universiteit: Alumnidag 2015

De ESE organiseert een beperkt aantal, jaarlijks terugkerende evenementen zoals de ESE-Alumnidag in het voorjaar bij de openingsdag van de EFR-Businessweek en de najaarsdag. Bekijk de video en ervaar de sfeer.

Religiewetenschappen studeren in Leiden

Alumna, studenten en universitair docent vertellen hoe religiewetenschap hun kijk op het leven veranderd. En waarom het een fantastisch opleiding is om te volgen.

'