Outdare | About Us
15265
page,page-id-15265,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

About us

Outdare Video Branding is opgericht in 2011 en is een jong, dynamisch en flexibel videoproductiebedrijf. Outdare wordt gevormd door Marten, Jorden en Kimberley die samen de balans tussen creativiteit, professie en gerichtheid weten te behouden. Dankzij onze verschillende achtergronden kunnen we ons aanpassen bij velen denkwijzen en dat toepassen op uw wensen en video.

Grote of kleine projecten, Outdare hecht waarde aan de input van haar opdrachtgevers en biedt als output aan haar opdrachtgevers begeleiding voor, tijdens en na het productieproces en neemt net die extra stap waar nodig. De visie van Outdare Video Branding is dan ook om niet simpelweg een video te produceren en te leveren, maar ook om de impact en het effect van de video te monitoren en te begeleiden. Dit wordt geuit in haar uitgebreide aftercare policy, waarbij we de distributie en impact analyseren voor u.

M1

CEO & Founder

4

Creative Director

AAK4

Project Manager

'